Προσφορές Μωροσέτ - www.moroset.gr

ΤΗΛΕΦΩΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑΣ

Αττική: 6980344833

________________________

...ΠΑΡΑΔΟΣΗ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ...

...ΔΩΡΕΑΝ ΓΙΑ ΑΓΟΡΕΣ ΑΝΩ ΤΩΝ 100€...

Μωροσέτ Βρεφικά Είδη Μωρό Blog

Κατηγορίες Προϊόντων

Μην ξεχνάτε να ελέγχετε τις ΠΡΟΣΦΟΡΕΣ μας καθημερινά !                                       Μεγάλη ποικιλία σε πτυσσόμενα ΛΙΚΝΟ !

Αχ και να σας πιάσω στα χέρια μου...

Facebook!MySpace!Yahoo!

Τα ζώδια για το τριήμερο 17-19 Φεβρουαρίου 2012

Από την Παρασκευή το πρωί η σελήνη εισέρχεται στο ζώδιο του Αιγόκερω δίνοντας δυναμική αισιοδοξίας και χαράς στους Παρθένους και στους Ταύρους ή προοπτική επωφελών επαφών στους Ιχθύς και στους Σκορπιούς. Ταύροι και Σκορπιοί είναι οι πρώτοι στη λίστα για μικρές αποδράσεις κάθε ύφους έως το μεσημέρι της Κυριακής. Λίγο πριν τη 13.00 ώρα Ελλάδος, 19/2/2012, η σελήνη θα περάσει στο ζωδιακό χώρο  του Υδροχόου, για να δώσει «αναπνοή» στους Ζυγούς και στους Διδύμους, φέρνοντας παράλληλα τους Κριούς και τους Τοξότες πιο κοντά σε φιλικά πρόσωπα / περιβάλλοντα που υπόσχονται ελπίδα & χαμόγελο και κάνοντας τους Υδροχόους πιο εξωστρεφείς / αποφασιστικούς, ενώ τους Λέοντες εκουσίως ή ακουσίως συνεργατικούς.
Η κίνηση της Αφροδίτης κατά το τριήμερο θα ωφελήσει συναισθηματικά είτε οικονομικά κυρίως τους Τοξότες και τους Λέοντες της  1-4/12, 2-5/8. Κριοί και Ζυγοί της 30/3-2/4, 3-6/10, μπορείτε να υπολογίζετε σε συνθήκες ή συμπτώσεις που σας φέρνουν πιο κοντά στην επιτυχία, τόσο σε προσωπικό, όσο και σε πρακτικό επίπεδο, εφόσον δεν συντρέχει παράγοντας στο ατομικό ωροσκόπιο που θα μπορούσε να εξουδετερώσει αυτήν την εύνοια.
Καρκίνοι και Σκορπιοί της 27/6-1/7, 29/10-2/11 έχετε τη σκυτάλη τώρα στην είδηση, στην εποικοδομητική επικοινωνία / συνδιαλλαγή / μετακίνηση / πρόταση είτε ιδέα που αποφέρει ηθικά, υλικά ή συναισθηματικά. Ταύροι, Αιγόκεροι, Καρκίνοι, Σκορπιοί, Παρθένοι και Ιχθύες της 29/4, 30/6, 1/9, 1/11, 30/12, 27/2 συγκεκριμένα,  οφείλετε να δώσετε την πρέπουσα σημασία σε μια εξέλιξη που υποβοηθεί τις σταθερές σας προσπάθειες σε κάθε τομέα.
Μια συνεννόηση ή συμφωνία ενέχει το στοιχείο της σταθερότητας και θέτει τις βάσεις περαιτέρω ανάπτυξης σε λογικά πλαίσια για τους Διδύμους, τους Τοξότες, τους Υδροχόους, τους Λέοντες, τους Ζυγούς και τους Κριούς της τελευταίας ημέρας των εν λόγω ζωδίων. Πιο ευχάριστα θα δεχθούν αυτή τη συνθήκη κυρίως οι Δίδυμοι, οι Τοξότες, οι Υδροχόοι και οι Λέοντες, ενώ οι προαναφερθέντες Κριοί και Ζυγοί θα νιώσουν ίσως πως «νερώνουν - για το καλό τους -το κρασί» μπροστά στην αναγκαιότητα.
Το μεσημέρι της Παρασκευής ανεβάζει την ψυχολογία των Ταύρων, των Παρθένων και των Αιγόκερων της 24/4, 27/8, 25/12 , ενώ το ίδιο ισχύει κατά το απόγευμα του Σαββάτου για τους γήινους της 9/5, 11/9, 9/1 .
Το πρωινό της Κυριακής επιφυλάσσει καλή διάθεση για τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς της πρώτης ημέρας, φόντο «χρυσής ουδετερότητας με ψήγματα αισιοδοξίας» για τους Αιγόκερους και τους Ταύρους, όμως ρίχνει σε μελαγχολία τους Διδύμους, τους Παρθένους, τους Τοξότες και τους Ιχθύς της πρώτης ημέρας. Είναι τότε που η ευχή για «χρόνια πολλά» ανήκει πλέον στους Ιχθύς για τα γενέθλιά τους, αφού ο Ήλιος εισέρχεται στο τελευταίο ζώδιο του ζωδιακού κύκλου!
Το απόγευμα της Κυριακής επαναφέρει τα επίπεδα «δροσιάς» στην άποψη και στο βλέμμα των πύρινων και των αέρινων που γεννήθηκαν στις πρώτες μέρες. Επί της ουσίας όμως, πιο άνετοι, ήρεμοι και οπτιμιστές φαίνονται έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής οι Κριοί, Υδροχόοι, Ζυγοί, Δίδυμοι, Τοξότες και Λέοντες της 22/3, 22/5, 24/7, 24/9, 24/11, 22/1 , ενώ, την ίδια στιγμή, υπεραισιόξοξα μηνύματα  / εξελίξεις είτε αποφασιστική διάθεση ρίσκου -με ισχυρές πιθανότητες κέρδους (ηθικού / συναισθηματικού / υλικού)- αφορά τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς, Υδροχόους της 23-25/4, 25-27/7, 26-28/10, 23-25/1 , όπως και τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς της 8-10/6, 10-12/9, 9-11/12, 8-10/3 .

Πηγή: www.astrologia-zwdia.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Τα ζώδια σήμερα 16 Φεβρουαρίου 2012

Η σελήνη διελαύνει το β’ μέρος του Τοξότη σήμερα και βοηθά τους Κριούς και τους Λέοντες του β’ και γ’ δεκαημέρου να αισθανθούν πιο ανάλαφροι, ελεύθεροι, δυνατοί, ισορροπημένοι και θετικοί μπροστά στις καταστάσεις. Επικοινωνιακά / κοινωνικά κινούνται παράλληλα με εποικοδομητική προοπτική οι Ζυγοί και οι Υδροχόοι του β’ και γ’ δεκαημέρου

Γύρω στις 12.30μμ. η κίνηση της σελήνης φέρνει τη διάθεση και τάση τυχερών αποφάσεων ή αντιδράσεων μέσ’ από έντονα συναισθήματα, καθοδηγούμενα από τη διαίσθηση ή την παρόρμηση, τη στάση παρρησίας ή και ρίσκου για τους σταθερούς της 24/4, 27/7, 27/10, 24/1 και τους μεταβλητούς της 10/6, 12/9, 11/12, 9/3.

Τυχεροί της ημέρας, οι οποίοι θα λάβουν τη χαρά μέσ’ από συναισθηματικές ή πρακτικές διαδικασίες φαίνονται οι Τοξότες και οι Λέοντες της 1/12, 1/8 , την ίδια στιγμή όπου Δίδυμοι και Υδροχόοι της 30/5, 29/1 μπορούν να αισθανθούν τη στήριξη του σύμπαντος μέσ’ από τα αποτελέσματα των επαφών, των συνδιαλλαγών και της δραστηριότητας, αλλά και στο πρόσωπο ανθρώπων που δίνουν χέρι βοηθείας για την υλοποίηση των στόχων τους.

Κριοί, Καρκίνοι, Ζυγοί και Αιγόκεροι της 30/3, 1/7, 2/10, 31/12 πιέζονται ίσως αφόρητα στη συνθήκη, ενώ στην ίδια κατηγορία συγκαταλέγονται και πολλοί Ταύροι, Λέοντες, Σκορπιοί και Υδροχόοι της 15/5, 17/8, 16/11, 13/2, οι οποίοι πιθανώς φθάνουν στα όριά τους. Παρά ταύτα, από τους εκπροσώπους αυτής της ομάδος εδώ, σημειώνουμε πως οι Λέοντες και οι Υδροχόοι της 17/8, 13/2 έχουν τη δυνατότητα το βράδυ, κοντά στις 9.00μμ, να λάβουν μια υποστήριξη και να αισθανθούν βελτίωση της διάθεσής τους, είτε επειδή θα δουν από μόνοι τους τη θετική πλευρά των πραγμάτων είτε λόγω της συμβολής αγαπημένων προσώπων και φίλων.

Η Πέμπτη βοηθά στη διαπραγμάτευση, στην εμπορική ή άλλη συνδιαλλαγή, στη φιλόδοξη διεκδίκηση και στη δημιουργική ή συναισθηματική προσέγγιση τους Καρκίνους και τους Σκορπιούς της 26/6, 28/10 , ενώ δίνει πιθανότατα αφορμές για μετακινήσεις ή καρποφόρες επαφές και συναντήσεις στους Αιγόκερους και στους Ταύρους της 26/12, 25/4.
Σκληρή διαπραγμάτευση ή δουλειά ή προσπάθεια, με ακραίες λογικές διαδικασίες και επιστημονική- «χειρουργική» ακρίβεια, όπως και επίλυση δύσκολων προβλημάτων ή διλημμάτων με λιτό και σοβαρό τρόπο σκέψεως απαιτεί η ημέρα για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς της 25/5, 28/8, 27/11, 23/2  και για τους Κριούς, Καρκίνους, Ζυγούς και Αιγόκερους της 9/4, 11/7, 12/10, 9/1, οι οποίοι – στη χειρότερη εκδοχή- βιώνουν μια εξαιρετικά καταπιεστική συνθήκη που τους μελαγχολεί και τους προκαλεί σε πικρόχολη αντιμετώπιση.  Από αυτήν την ομάδα, ωστόσο, Κριοί και Ζυγοί της 9/4, 12/10  λαμβάνουν σήμερα, έως το μεσημέρι, εκείνη την είδηση ή την ευκαιρία που τους βοηθά στο να κάνουν ένα βήμα μπροστά και να δουν την ελπίδα ή «την έμπνευση» της επίλυσης.

Πηγή: www.astrologia-zwdia.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Τα ζώδια για το τριήμερο 10-12 Φεβρουαρίου 2012

Η σελήνη διελαύνει την Παρθένο έως τις 10μμ. σχεδόν το βράδυ της Παρασκευής, οπότε και εισέρχεται στο Ζυγό, ζώδιο όπου θα διελαύνει μέχρι τα μεσάνυχτα της Κυριακής. Αυτό σημαίνει πως Ταύροι, Αιγόκεροι, Σκορπιοί και Καρκίνοι νιώθουν «στα νερά τους» κατά την Παρασκευή, ενώ το Σαββατοκύριακο καλύπτει ενεργειακά περισσότερο τους Διδύμους, τους Υδροχόους, τους Τοξότες και τους Λέοντες.
Η Αφροδίτη συναντά τον Ουρανό στον Κριό προκαλώντας ευχάριστα και τυχερά απρόοπτα στους Τοξότες και στους Λέοντες της 24/11 & 25/7 , επιφυλάσσοντας ταραχές ποικίλου ύφους σε Κριούς και Ζυγούς της 23/3 & 25/9 και φέρνοντας μια ευκαιρία στους Υδροχόους και στους Διδύμους της 22/1 & 23/5 . Η ίδια αστρολογική συγκυρία μπορεί να σημάνει μια ανατροπή / ρήξη / απώλεια ή ένα «συναισθηματικό κεραυνοβόλημα» για τους Καρκίνους και τους Αιγόκερους της 24/6 & 24/12 , αλλά και για τους Ταύρους, Λέοντες, Σκορπιούς και Υδροχόους της 7/5, 9/8, 10/11, 6/2.
Το Σαββατοκύριακο αβαντάρει αισθηματικά και οικονομικά πολλούς από τους Κριούς, τους Τοξότες, τους Λέοντες και τους Ζυγούς των πρώτων πέντε ημερών των εν λόγω ζωδίων.
Η κίνηση του Ηλίου και του Ερμή στο γ’ δεκαήμερο του Υδροχόου δίνει ένα φόντο συμπτώσεων, ειδήσεων και εξελίξεων που ευνοεί στα εγχειρήματά τους πολλούς Διδύμους, Τοξότες, Ζυγούς και Κριούς του γ’ δεκαημέρου.
Ωστόσο,, κατά το τριήμερο αυτό, προτείνουμε στωικότητα σε κάποιους εκπροσώπους του σταθερού και του παρορμητικού σταυρού, ήτοι στους γεννημένους στις 14/5, 16/8, 15/11, 12/2, 29/3, 30/6, 1/10, 30/12, καθώς για εσάς δεν θα λείψουν οι αφορμές έντασης, προβλήματος και εκνευρισμού.
Κατά το απόγευμα της Κυριακής, 12/2/2012, η σελήνη διελαύνει στις τελευταίες μοίρες του Ζυγού, ένα «δύστροπο» περιβάλλον μέσα στο ζωδιακό κύκλο, γεμάτο μυστικά, παρασκήνιο και «σκοτάδι». Εκεί, θα συναντήσει σε σύνοδο τον Κρόνο, κατά την τελευταία ώρα αυτής της ημέρας. Σελήνη και Κρόνος από το τέλος του Ζυγού, τριγωνίζουν το γενέθλιο Ερμή στο χάρτη της Ελλάδος. Πιθανώς μιλάμε για μια «συμφωνία σταθεροποίησης». Μόνο που αυτή η συμφωνία θα πηγαίνει μαζί με οτιδήποτε γράφει η σοβαρή αστρολογική βιβλιογραφία για τη σύνοδο της σελήνης με τον Κρόνο. Με άλλα λόγια, η «σταθεροποίηση» θα σημαίνει για το λαό (σελήνη) τα ακόλουθα: μελαγχολία, δυσθυμία, φόβο μπρος σε συμβιβασμούς, λιτότητα. «Περιορισμένος-εμποδισμένος, μοναχικός ή λυπημένος λαός – πληθυσμός»….
Ο αγώνας των Ελλήνων προφανώς πρέπει να συνεχιστεί σθεναρά.

Πηγή: www.astrologia-zwdia.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Συνέβη σαν σήμερα 30 Ιανουαρίου


1649 Ιστορία


Αποκεφαλίζεται ο βασιλιάς της Αγγλίας, της Σκοτίας και της Ιρλανδίας Κάρολος Ι (1600-1649), αφού κρίνεται ένοχος για εθνική προδοσία.

1923 Ιστορία

Υπογράφεται στη Λοζάνη η σύμβαση ανταλλαγής των πληθυσμών ανάμεσα στην Ελλάδα και την Τουρκία. Από την εφαρμογή της σύμβασης εξαιρούνται οι Έλληνες της Κωσταντινούπολης και οι Μουσουλμάνοι της Ελληνικής Θράκης.

1967 Πολιτισμός

Ο σημαντικός Έλληνας γλύπτης Γ.Σκλάβος βρίσκει τραγικό θάνατο στο εργαστήριό του στο Παρίσι από έναν όγκο γρανίτη τον οποίο επεξεργαζόταν.

1988 Ιστορία


Οι πρωθυπουργοί της Ελλάδας και της Τουρκίας, Ανδρέας Παπανδρέου και Τουργκούτ Οζάλ, συναντώνται στο Νταβός της Ελβετίας, αναθερμαίνοντας έτσι τις ελληνοτουρκικές σχέσεις.

1975 Πολιτισμός


Πεθαίνει στην Αθήνα ο ηθοποιός Ορέστης Μακρής (γεννήθηκε το 1899), γνωστός στο ευρύτερο κοινό από τους ρόλους του σε πλήθος κινηματογραφικών ταινιών και ιδιαιτέρως από την ενσάρκωση του τύπου του μεθύστακα.

Πηγή: www.in.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Συνέβη σαν σήμερα 28 Ιανουαρίου

1976 Κοινωνία

Υπουργός Παιδείας Γεώργιος Ράλλης
Η κυβέρνηση, διά του πρωθυπουργού Κωνσταντίνου Καραμανλή και του υπουργού Παιδείας Γεώργιου Ράλλη, ανακοινώνει την απόφασή της για την εισαγωγή της δημοτικής γλώσσας σε όλες τις βαθμίδες της εκπαίδευσης, ενώ εξαγγέλλονται σημαντικές αλλαγές σε όλα τα επίπεδα.

1996 Ιστορία

Νησίδα Ίμια
Σε ανακοίνωσή του το υπουργείο Εθνικής Αμυνας αναφέρει ότι οι ελληνικές δυνάμεις επανατοποθέτησαν στη νησίδα Ίμια την ελληνική σημαία, την οποία Τούρκοι δημοσιογράφοι είχαν αντικαταστήσει με την ημισέληνο.

Πηγή: www.in.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Τα ζώδια για το τριήμερο 27-29 Ιανουαρίου 2012

Η σελήνη κινείται στο γ’ δεκαήμερο των Ιχθύων κατά την Παρασκευή, ενώ στις 20.30 της ίδιας ημέρας αλλάζει ζώδιο και εισέρχεται σε αυτό του Κριού, την ίδια χρονική στιγμή όπου και ο Ερμής ξεκινά τη διέλευσή του στον Υδροχόο.

Με άλλα λόγια, μπορούμε κάλλιστα να ισχυριστούμε πως, έως το βραδάκι της Παρασκευής, κινούνται πιο άνετα και νιώθουν ευχάριστα περισσότερο οι Σκορπιοί, οι Ταύροι, αλλά και πολλοί Παρθένοι, Ιχθύες, Καρκίνοι και Αιγόκεροι – κυρίως του γ’ δεκαημέρου των εν λόγω ζωδίων. Από τις 20,30 της Παρασκευής έως τα μεσάνυχτα της Κυριακής η σελήνη κινείται στον Κριό και φθάνει στην 26η μοίρα του. Αυτό σημαίνει απλούστατα πως το Σαββατοκύριακο είναι «κομμένο και ραμμένο» στα μέτρα των ζωδίων της φωτιάς και του αέρα, ήτοι Τοξότες, Λέοντες, Δίδυμοι, Υδροχόοι, αλλά και πολλοί Κριοί και Ζυγοί έχουν λόγο να αισθάνονται πιο αισιόδοξα και να κινούνται πιο «χαλαρά» σε όλα.

Έρωτας, τύχη, χρήμα είτε άλλες αφορμές για χαμόγελο μπορεί να επιφυλάσσει κατά το τριήμερο η Αφροδίτη στους Σκορπιούς 7-11/11, στους Καρκίνους 7-11/7 και σε κάποιους Ιχθύς 5-9/3 και Παρθένους που γεννήθηκαν στις 7-11/9 . Παράλληλα,  ο ίδιος ευεργέτης πλανήτης υποστηρίζει ως σύμβολο, μέσ’ από τη συγκυρία, τα πάσης φύσεως εγχειρήματα Ταύρων και Αιγόκερων της 5-9/5 & 5-9/1.

Η θέση του Ερμή κατά την Παρασκευή «κουράζει», προβληματίζει, καταθλίβει είτε περιορίζει επικοινωνιακά και διαπραγματευτικά πολλούς Καρκίνους και Αιγόκερους, αλλά και ορισμένους Κριούς και Ζυγούς της τελευταίας ημέρας των εν λόγω ζωδίων. Ωστόσο, για τους προαναφερθέντες εδώ Κριούς και τους Ζυγούς, η παράλληλη θέση του Ποσειδώνα από τον Υδροχόο αντικατοπτρίζει τον «παράγοντα» που διευκολύνει / εξομαλύνει τις εξελίξεις σε καθετί.

Κατά το Σαββατοκύριακο ο σβέλτος πλανήτης προχωρά στις 3 πρώτες μοίρες του Υδροχόου και υπόσχεται α) επικοινωνιακή δεινότητα για Διδύμους και Τοξότες των πρώτων τριών ημερών, β) αλέγρα διάθεση με χιούμορ και εν μέρει επιπολαιότητα για τους Ταύρους, Λέοντες,  Σκορπιούς και Υδροχόους της 22/4, 25/7, 25/10, 22/1 και για τους Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς της 8/6, 10/9, 9/12, 7/3 και γ) χαρές μέσ’ από καινοτόμους στόχους που εκκολάπτονται, επαφές με φίλους, συναισθηματικές εξελίξεις και γνωριμίες για τους Κριούς και τους Ζυγούς της 20-23/3 & 22-25/9 . Μετακινήσεις, επαφές  ή ταξίδια κάθε ύφους πιθανώς αφορούν κάποιους Διδύμους / Τοξότες της 20-23/5 & 21-24/11.

Η κίνηση «των φώτων», δηλαδή της Σελήνης (Παρασκευή πρωί) και του Ηλίου (Σάββατο) κοντράρει με τον ανάδρομο Άρη από την Παρθένο. Αυτό θα μπορούσε να σημάνει «στιγμές εμπλοκής» -κατά τις δυο αυτές ημέρες -που θυμίζουν κάτι από εκνευρισμό, εγκλωβισμό, δύστροπα κεραυνοβόλα συναισθήματα που δεν βρίσκουν πρόσφορο έδαφος ελεύθερης έκφρασης / διοχέτευσης, ρήξεις  ή προβλήματα που απαιτούν πρωτότυπη-ευφυή διαχείριση και άμεση προσαρμογή. Όλα τα παραπάνω της παραγράφου όμως ισχύουν κυρίως για τους: Διδύμους, Παρθένους, Τοξότες και Ιχθύς της 13/6, 15/9, 14/12, 13/3 , Λέοντες και Υδροχόους της 30/7, 27/1. Νεύρα ή δυσκολίες σε κάθε επίπεδο πιθανώς θα μπορούσαν να ακουμπήσουν ακολούθως και ορισμένους Ταύρους και Σκορπιούς της 27-28/4, 30-31/10 , ωστόσο φαίνεται ξεκάθαρα πως οι συγκεκριμένοι Ταύροι και Σκορπιοί έχουν τον τρόπο, τη διέξοδο ή το λόγο να προσαρμόζονται, να δέχονται ή να κινούν ευκολότερα τις καταστάσεις στα μέτρα τους αυτή τη στιγμή και είτε α) τα καταφέρνουν στα δύσκολα είτε β) επιλέγουν εκουσίως κάτι «δύστροπο» που ζητά να συμβιβάζονται / να στριμώχνονται αρκετά.

Πηγή: www.astrologia-zwdia.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2012

Τα ζώδια σήμερα 23 Ιανουαρίου 2012

ΚΡΙΟΣ (21/3-19/4): Η νέα σελήνη της ημέρας φέρνει μια νέα προοπτική, μια πρόταση είτε μια φιλία σε εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 24/3. Θέστε νέους στόχους και προχωρήστε μπροστά με ανανεωμένη διάθεση! Για κάποιους Κριούς  οι πλανήτες συμβολίζουν τη σταθερή επαγγελματική εξέλιξη/ συμφωνία. Όλοι, δράστε με καινοτόμο βλέμμα και κοινωνική διάθεση!

ΤΑΥΡΟΣ (20/4-20/5): Η εβδομάδα ξεκινά με τη νέα σελήνη που πραγματοποιείται στον 10ο φυσικό σας οίκο. Για τους Ταύρους που γεννηθήκατε γύρω στις 23/4 ανοίγει τώρα ένας νέος κύκλος στην καριέρα / το γάμο. Μια εξέλιξη / συμφωνία / συνεννόηση φέρνει ηρεμία σ’ εσάς της 13-14/5 . Επωφεληθείτε σε πλαίσιο σχέσεων, αλλά και  συνεργασιών!

ΔΙΔΥΜΟΙ (21/5-21/6): Η Δευτέρα έχει το χρώμα  της νέας σελήνης στο ζώδιο του Υδροχόου. Ένα ταξίδι, σπουδές, διαπραγματεύσεις, νομικές υποθέσεις, αλλά και μια διαπραγμάτευση / πρόταση έρχονται να δώσουν χαρά σ’ εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 24/5. Κάποιοι Δίδυμοι μπορούν να υπολογίζουν σε μια ευνοϊκή κληρονομική / άλλη οικονομική εξέλιξη σχετικά με το ακίνητο / την οικογένεια.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ (22/6-22/7): Η σημερινή ημέρα φέρνει χαρές, εύνοια, έρωτα και χρήμα στους Καρκίνους της 3/7 . Η νέα σελήνη στον Υδροχόο «μιλά» για οικονομικές υποθέσεις που εξελίσσονται (δάνεια, χρέη, αποζημιώσεις, κληρονομικά κλπ.) είτε για συναισθηματικές σχέσεις που «φουντώνουν». Καρκίνοι της 15/7 υπολογίστε σε μια θετική συνεννόηση / συμφωνία σήμερα!

ΛΕΩΝ (23/7-22/8): Η Δευτέρα έρχεται να φέρει άλλον αέρα στη ζωή των γεννημένων γύρω στις 26/7, αφού η νέα σελήνη πραγματοποιείται απέναντί σας και προδιαθέτει για καινούργια κεφάλαια. Σχέσεις και συνεργασίες είναι τα θέματα που κυρίως απασχολούν και έχουν «νόημα» τώρα. Κάποιοι Λέοντες σήμερα νιώθετε πως «το νερό μπαίνει στ’ αυλάκι» σχετικά με μια οικονομικο-επαγγελματική υπόθεση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ (23/8-22/9): Η εβδομάδα ξεκινά με μια νέα σελήνη. Νέες συνθήκες, λοιπόν, άλλοι όροι / καινούργιοι τρόποι προδιαγράφονται στην καθημερινή ρουτίνα στη δουλειά είτε στον τρόπο που φροντίζετε το σώμα σας. Για κάποιους Παρθένους του β΄ δεκαημέρου έρχονται έρωτες / εξελίξεις με τα παιδιά! Αν γεννηθήκατε στις 15-16/9 θυμηθείτε πως σήμερα μπορείτε να κινήσετε τα νήματα και να έχετε πρόοδο σε καθετί!

ΖΥΓΟΣ (23/9-23/10): Η νέα σελήνη της ημέρας υπόσχεται δημιουργικές εξελίξεις στο πλαίσιο του έρωτα, των παιδιών, της επιχείρησης ή της τέχνης σας. Κυρίως αυτά αφορούν εσάς που γεννηθήκατε γύρω στις 26/9, συνεπώς, επωφεληθείτε! Για ορισμένους Ζυγούς οι πλανήτες σήμερα επιφυλάσσουν μια εξέλιξη – σχετική με το ακίνητο / την οικογένεια / το σπίτι- που ηρεμεί τα πνεύματα!

ΣΚΟΡΠΙΟΣ (24/10-21/11): Η σημερινή ημέρα φέρνει περισσότερο έρωτα και κέρδη στους Σκορπιούς της 3/11 . Παράλληλα, η νέα σελήνη υπόσχεται κάτι καινούργιο σχετικά με το σπίτι, την οικογένεια / την προσωπική ζωή υμών των γεννημένων γύρω στις 27/10.  Σκορπιοί της 15/11 θυμηθείτε πως η συζήτηση, η διαπραγμάτευση, αλλά και η ουσιαστική ανταλλαγή ιδεών με τον «κόσμο» μπορούν να αβαντάρουν τους προσωπικούς σας στόχους σήμερα.

ΤΟΞΟΤΗΣ (22/11-21/12): Η Δευτέρα δίνει άλλο «στόχο» στην εποχή, αφού η νέα σελήνη πραγματοποιείται στον Υδροχόο και φέρνει συμπτώσεις, γνωριμίες, συναντήσεις, μετακινήσεις ή συζητήσεις και προτάσεις που κάτι αλλάζουν στη ζωή των γεννημένων γύρω στις 25/11!  Κάποιοι Τοξότες σήμερα μπορεί να νιώσετε πολύ καλύτερα, αφού μια οικονομική υπόθεση στο πλαίσιο της καριέρας σας μπαίνει στο σωστό δρόμο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ (22/12-19/1): Νέα εβδομάδα με νέα σελήνη στον Υδροχόο, κάτι που «μιλά» για καινούργιες ευκαιρίες εσόδων είτε άλλους τρόπους  βελτιωμένης διαχείρισης του χρήματος. Επωφεληθείτε και προχωρήστε με ανανεωμένη διάθεση και αυτοπεποίθηση! Αιγόκεροι της 13/1 θυμηθείτε πως ταξίδια, διαπραγματεύσεις, συμφωνίες, αλλά και νομικές υποθέσεις έχουν σήμερα προοπτική ευνοϊκής κατάληξης!

ΥΔΡΟΧΟΟΣ (20/1-18/2): Η εβδομάδα είναι δική σας, με τη νέα σελήνη στο ζώδιό σας να προδιαθέτει για ένα καινούργιο κεφάλαιο! Προχωρήστε στα βήματα της επιτυχίας, τόσο στην προσωπική, όσο και στην επαγγελματική ζωή, κυρίως αν γεννηθήκατε κοντά στις 23/1. Το κλειδί ίσως είναι η σωστή διαπραγμάτευση / γνωριμία / σύμπτωση που θα αξιοποιήσετε!

ΙΧΘΥΕΣ (19/2-20/3): Η νέα σελήνη της Δευτέρας μπορεί να φέρει παρασκηνιακές εξελίξεις που θ’ αποδώσουν βραχυπρόθεσμα είτε μακροπρόθεσμα, κυρίως σε επαγγελματικό επίπεδο. Εσείς δεν έχετε παρά να επωφεληθείτε των συμπτώσεων, των γνωριμιών και των συζητήσεων / συμφωνιών που θα οδηγήσουν στο επιθυμητό αποτέλεσμα! Ιχθύες της 13/3 προχωράτε ευνοϊκά σε πλαίσιο σχέσεων / συνεργασιών, με στόχους να σταθεροποιούνται, με «συμφωνία» απόψεων ή και στήριξη ανθρώπων.

Πηγή: www.astrologia-zwdia.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Συνέβη σαν σήμερα 23 Ιανουαρίου

1897 Ιστορία

περιοχής των Χανίων
Τούρκοι άτακτοι, Βασιβουζούκοι, πυρπολούν χωριά της περιοχής των Χανίων και προβαίνουν σε βιαιοπραγίες εναντίον των κατοίκων τους.

1941 Ιστορία

υψώματα 717 και 731 της Τρεμπεσίνας
Έπειτα από επικό αγώνα τα ελληνικά στρατεύματα καταλαμβάνουν τα στρατηγικής σημασίας υψώματα 717 και 731 της Τρεμπεσίνας.

1973 Κοινωνία

Αλέξανδρου Ωνάση
Θανάσιμος τραυματισμός σε αεροπορικό ατύχημα του Αλέξανδρου Ωνάση, γιου του εφοπλιστή Αριστοτέλη Ωνάση.

1989 Πολιτισμός

Σαλβατόρ Νταλί -ζωγράφος, συγγραφέας και πρωτοπόρος της σουρεαλιστικής κίνησης
Ο Σαλβατόρ Νταλί -ζωγράφος, συγγραφέας και πρωτοπόρος της σουρεαλιστικής κίνησης- πεθαίνει στην Ισπανία σε ηλικία 84 ετών.

Πηγή: www.in.gr

Facebook!MySpace!Yahoo!

Θέατρο: Ο Τζακ και η μαγική φασολιά

Θέατρο: Ο Τζακ και η μαγική φασολιά

Facebook!MySpace!Yahoo!

Εγγραφή στο Newsletter

Εγγραφείτε στο newsletter μας για να ενημερώνεστε άμεσα για
Χρήσιμα Νέα και Προσφορές !Receive HTML?